Επικοινωνήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!

Προφίλ

Η εταιρία Real Estate Direct in Greece (Αφοι Κων Κακαβογιάννη Ο.Ε.) είναι ένα μεσιτικό γραφείο το οποίο στηρίζεται στην τριακονταετή και πλέον πείρα των στελεχών του στις αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας καθώς και στον κατασκευαστικό τομέα.
 

 Με απόλυτη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε για λογαριασμό σας κάθε είδους αγορά, πώληση, εκμίσθωση ή ανακαίνιση της ακίνητης περιουσίας σας.
 

Με ένα μεγάλο επιτελείο συνεργατών από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, συμβούλους ακινήτων, εκτιμητές ακίνητης περιουσίας, συμβούλους δανειακών προϊόντων, δικηγόρο, συμβολαιογράφο και ασφαλιστές δουλεύουμε στενά μαζί  για να σας  οδηγήσουμε στην καλύτερη και πιο κερδοφόρα επιλογή είτε θέλετε να πουλήσετε, είτε να αγοράσετε, είτε να κατασκευάσετε ένα ακίνητο.
 

Εμείς στη Real Estate Direct in Greece δουλεύοντας με επαγγελματισμό, συνέπεια, εχεμύθεια και συνεχή επικοινωνία μαζί σας στοχεύουμε στη μέγιστη ικανοποίησή σας. Για τους μεν πελάτες μας οι οποίοι θέλουν να πουλήσουν στόχος είναι η καλύτερη προώθηση και διαφήμιση του ακίνητου τους με σκοπό τη γρήγορη πώληση του.
 

Όσον αφορά πελάτες μας που θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο στόχος είναι η επίτευξη της καλύτερης δυνατής επιλογής ακινήτου αλλά και η απλούστευση της διαδικασίας αγοράς, η οποία ξεκινά από την επιλογή του επιθυμητού ακινήτου μέχρι τη στιγμή εγκατάστασης σας. Η επιλογή του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου των ονείρων σας μαζί μας γίνεται μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.


Εχετε ερωτήσεις; Θέλετε να δείτε το ακίνητο; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας Τώρα εντελώς δωρεάν.
*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Τηλέφωνο:
Καλέστε μας τώρα στο
210 5761233
Αναζήτηση ακινήτων
Θέλω να:
στην περιοχή:
Τιμή
από:
έως:
Τετραγωνικά
από:
τ.μ
έως:
τ.μ
Δωμάτια:
Αναζήτηση βάσει κωδικού
Καλέστε μας Τώρα στο 210 5761233
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:
Το όνομα σας:
Το email σας:
Όνομα παραλήπτη:
Email παραλήπτη:
Σχόλιο:
Δώστε τα στοιχεία του δανείου
  Αποτελέσματα
Ποσό: Μηνιαία δόση:
percent: Συνολικό ποσό:
Έτη: Τόκος:
   
Υπολογισμός Καθαρισμός
Καλέστε μας Τώρα στο 210 5761233
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:
Καλέστε μας Τώρα στο 210 5761233
*Όνομα:
*Επώνυμο:
Πώς θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;
email τηλέφωνο και τα δύο
*Email:
*Τηλέφωνο:
Σχόλιο: